torsdag 18 mars 2010

men plutten...

Tänk om det var så här lätt att lägga honom på kvällen! Jag skulle ta litet livebilder på bambuvelourbyxorna i förrförra inlägget, och drog på Milo hans byxor. Gick för att hämta kameran, och när jag kommer tillbaka möts jag av den här synen. Han har somnat på golvet, men rumpan i vädret, själv, och på två sekunder. Men på kvällarna måste det minsann vyssjas och vaggas i famnen... Ungar är lustiga! :)Hos Alvehamn finns nu dessa nyheter från Kalamajt och Ecobums: Sedan tidigare finns ju Ecobums pocketblöjor, ullbyxor i ekologisk merinoull, och bambuvelourbyxorna att införskaffa där!
Formsydda blöjor i genomgående ekologiska material, ficka bak för extra fyllning och bambuvelour innerst. Finns i två storlekar, S/M och M/L.Pirattröjor i Johanna Ahlards härliga ekologiska tyg. De större storlekarna ser lite annorlunda ut än denna minsta, de har piratärmar också och ingen knäppning i halsen. Den minsta storleken, 62/68 har avvikande ärmar i röd ekologisk trikå, och alla tröjor har mudd i 95% ekoligsk bomull, 5% elastan. Finns i 62/68, 74/80, 86/92, 98/104. Denna minsta storlek fick även en dekorationssöm nertill i form av en våg. Ja, jag tyckte jag var lite rolig: pirater-hav-vågor?


4 kommentarer:

od Andulky sa...

Så underbar sovbild!
Jättefina blöjor!

OttoPippi sa...

Vilken härlig rumpa i vädret! :-) Tänk vad både svårt och lätt det kan vara att somna... :-) :-) :-)

Blöjorna är, som sagt, fantastiska. Och jag kan knappt bärga mig tills jag har några här hemma :-) :-) Det ska bli SÅÅÅ spännande att pröva! Din klänning skall jag snart ta itu med, har bara några andra projekt före på kö....

Strömming sa...

Vilken söt sovställning! Var väl de gosiga brallorna som fick honom att slockna ;)

Söta blöjor :) Har också tänkt använda fintyger till blöjor sedan men först gör jag av med lite fultyger på dem. Det är inte lika roligt att sy i fultyger dock.

PULbrallan kom igår. har testats idag och ska lämna rapport om några gånger, den ser ut att sitta bra :D

Johanna sa...

Underbar tröja. Jag tycker det är jättesnyggt med de röda ärmarna:)