torsdag 25 mars 2010

Den eller den?Det är inte lätt att hitta rätt fabrik! Jag är ju väldigt petig, jag vill absolut inte anlita någon som utnyttjar sin arbetskraft eller släpper ut mängders med gifter i naturen för att ta fram tyger som jag beställt. Men nu har jag äntligen hittat rätt!

Dessa tygprover ligger nu på mitt arbetsbord, som små inslagna praliner för ögat, varje bit lika ljuvlig. Tryckta på pul med oxiderande färger, som släpper ut 90% mindre gifter i naturen! Tyvärr blir ju miljövänliga tyger från fairtradefabriker en bra bit dyrare än giftiga tyger, så jag kommer bara ha råd att ta fram en eller max två färgställningar till en början, och jag behöver hjälp att välja! Jag tycker alla är så vackra! Den rosa får orange insida, den ljusblå insida i mörkare blått, och den limegröna insida i turkost.

Så hjälp till att tycka till om vilken färgställning som är snyggast!

13 kommentarer:

OttoPippi sa...

LIME!!!!! Om du frågar mig.....

Alvehamn sa...

Lime :)

FlygFulaFluga sa...

Alla är fina, svårt val!
Jag är förtjust i rosa o orange MEN jag tror att många begränsar sig ur "könsynpunkt" och tycker att det är en för "flickig" färg, tyvärr - så ur försäljningssynvinkel är det nog smartare att ta lime (eller blå).

/Lena

Anna-Snoddas sa...

Den gröna är helt underbar, sen kommer den turkosa! :)

Strömming sa...

Lime först och sedan rosa. Men ska du bara ha en färg så tycker jag du ska ha lime. Rosa och ljusblått blir för könsbundet tyvärr men lime funkar för alla. Jag gillar dem alla och tyget är ju bara för sött! Vad härligt att det äntligen är på G!

Myssel sa...

Lime tycker jag! Men alla är fina.

LizA sa...

Lime utan tvekan!

Mallaching sa...

Lime!

Madebycarran sa...

´Jag tycker du ska välja en neutral färg som passar på båda könen. Mer användbart då...
Röstar för Lime av dessa färger, men någon mer ovanlig färg såsom orange vore också kul. Finns ju en hel del fina tyger i just rosa och turkost redan...
...men måste säga att trycket är superfint!

Johanna sa...

Lime och rosa. Är min röst:) Lycka till nu:)

Kalamajt sa...

Johanna: jag älskar också de två färgerna, hoppas verkligen jag kan förhandla ner priserna lite så jag har råd med båda!!! :)

SaraT sa...

Lime!

Anonym sa...

lime. rosa o blått finns det för mycket av ändå.