söndag 28 februari 2010

äntligen!

Mina nya namnlappar har äntligen kommit, och jag är så otroligt nöjd! Passade på att samtidigt beställa storlekslappar, så nu är jag försedd för ett tag framöver!
Vi har fått hem en sändning ekologisk merinoull, från nyzeeländska får som inte behandlats grymt som de australiensiska fåren. Så här söta ullbyxor blir det av den! Ullbyxor lanoliniserar man, och använder utanpå formsydda blöjor, som ett alternativ till pul. Ja, jag är litet insöad på blöjor! :) Dessa kör jag med till nattblöja till Milo, med en formsydd och ett extra microfiberinlägg till, och det håller för så otroligt mycket nattkiss! Så, nästa inlägg ska definitivt handla om kläder. Mjuka, ekologiska bambukläder...

5 kommentarer:

GOBLIgobli sa...

Überfina lappar!! Får jag fråga hur mkt ni fick ge för dem?

Strömming sa...

Åh så snygga blöjbyxor!!! Vad smart med ullbyxor som ser ut som pul-brallor. Snart är våra hemstickade ullbyxor inkissade och vattentäta.

Är det den modellen av blöjbyxa som R ska få testa? Ja förutom ullen då! Ser toppen ut tycker jag. Jag går här och väntar på knapptång så jag kan sy ett helt gäng blöjor till R, den senaste modellen av formsydd med ficka funkade så bra (höll inne en laddning med 2 dagars bebisbajs, inte illa!) och med extra inlägg var det toppen på att suga också.

Jag är så impad av din blöjsömnad, det ser (och är) så proffsigt!

Y sa...

wow, måste vara världens snyggaste namnlappar

Henrietta sa...

Vilka snygga namnlappar! Förstår att du är nöjd!

OttoPippi sa...

Hejsan! SUPERSNYGGA namnlappar!!!! Du, har du fått mina mail eller har dom sållats bort (ibalnd hamnar mina i slaskmailen har jag märkt)?? Tänkte bara på vårt byte....