måndag 19 april 2010

ja'nte jante!


 Jag är så himla nöjd med den här väskan, och det står jag för! :) Det känns som att den börjar bli väldigt typisk för mig: utsida i bävernylon, insida i färgglatt tyg, den här gången i landskapstyget, lätt rundad upptill och blixtlås i avvikande färg. Två fickor på utsidan, sex på insidan, och fack för skötbädd. En matchande filt i landskapstyg med velourbaksida följer med i paketet, men den ville inte fastna på bild. Men tänk så fint det blir i vagnen, med väska och filt som matchar varandra lite lagom! Jag blir alldeles glad när jag tänker på det! :)

Jag gillar att den ser litet neutral ut vid första anblicken, men sen har det färgglada tyget på insidan. Dessutom funkar den lika bra på barnvagnen när barnet är litet som på armen som vanlig väska när behovet av skötväska inte längre finns. Facket för skötbädd funkar då för ett A4 block, eller ett ombyte kläder för barnet, och fickor kan man ju aldrig få för många av ändå ;-)

Härnäst på listan, när jag betat av beställningar och leveranser till återförsäljare, ska jag sy mig en egen sån här väska...

Om ni undrar över kvaliteten på bilderna och bristen på fotoredigering kommer det sig av att tekniken sviker mig från alla håll: mobiltelefon, kamera och dator har alla gett upp den senaste veckan. Efter hastigt inhandlad mobil (se förra inlägget) fick jag använda mobilkameran för att ta bilder och sedan ladda upp på barnens speldator (på vilken lcd skärmen verkar ha gett upp och alla bilder ser väldigt randiga ut...) Ibland känner jag bara för att räcka ut tungan åt tekniken och flytta ut i skogen!

3 kommentarer:

Myssel sa...

En riktig gladväska. Snyggt!

Strömming sa...

Teknikhaveri eller inte, snygg är den ändå! Och det är ju tur att det är datorn och inte symaskinen som gett upp! :D

Idag borde du få post!

Hanna sa...

Hej!! Är verkligen supernöjd med väskan...den är sååå fin. Tack, tack!!! Kram/ Hanna