fredag 15 januari 2010

Ecobums bilder

Ecobumsblöja uppvikt med den supermjuka bambuvelouren synlig, och inlägget halvt ute.

Ecobums blöjficka med pullaminering - perfekt att förvara rena eller använda blöjor i.

Inlägget har fått vissa förbättringar efter testfamiljernas utlåtande, och är numera tre laget som viks på tre, dvs hela nio lager högabsorberande bambu och hampafleece!
Det hör kanske inte till kalamajt, men ecobums och kalamajt drivs ju som delar av samma företag, och därför passar vi på att visa upp litet nya ecobumsbilder. Intresset har varit så stort att vi bestämt att vi syr upp säljer ett gäng ecobumsblöjor tvättbara i 40 grader, och tills allt är löst med det nya, mönstrade tyget (som dessutom kommer vara både ekologiskt och fairtrade - hurra!) kommer det finnas enfärgade blöjor för 60 graders tvätt, i fem färger: brunt, orange, rosa, turkos och röd.
Sen kan vi även berätta att ecobums hemsida snart är färdig! Det är ett evigt meck, eftersom vi bygger den själva, men vi hoppas kunna komma tillbaka med en adress och fixad hemsida inom kort!


4 kommentarer:

Doris_Assar sa...

Läckra!!! Kul att det går så bra! :-)

Sara sa...

Hej, jag hade anmält mig som testfamilj och fått svar från dig om det. Försvann jag från listan?

Hello sa...

Så fina de blir!!!

mysigtdesign sa...

De ser jättefina ut. Såg också att de nämner storalillaj shop i senaste numret av föräldrar och barn. Lite förvirrande när ni nu bytt namn...men folk kanske hittar ändå.